Kerítés és egyéb fedlapok, fedkövek

A falak teteje ázik, terhelődik, kopik, eszi az UV és a fagy, ezért gondoskodni kell a megfelelő védelmükről. Ehhez a legmegbízhatóbb megoldás kétségkívül a kő, a műkő, a nemeskő vagy a beton. Ebbe a kategóriába soroljuk például a lábazati és pillér fedköveket, pengefal,  támfal, attika, orom és egyéb fedéseket.

Ablakpárkányok és könyöklők

Az ablakpárkányok és könyöklők otthonunk elengedhetetlen részei. Amellett, hogy védelmi funkciót töltenek be, esztétikai szerepeük is óriási, hiszen egy jól választott szín és forma, mind kül-, mind beltéren egyaránt feldobja, „öltözteti” ablakainkat, falainkat.

Lépcső lapok, lépcső burkolatok, blokk lépcsők

Legyen az műkő, gránit, márvány, mészkő vagy akár agglomerát, egy szépen kivitelezett kő lépcső illeszkedhet akár modern akár hagyományos, de antik miliőjéhez egyaránt. Ha elegáns és egyben praktikus és tartós megoldásra van szüksége, akkor kétségkívül a kő lépcső a legjobb választás.

Medence és kerti szegélyek

Egy mutatós kert kialakítása során a legapróbb részletek sem elhanyagolhatók. A szegélyek épp egy ilyen mellékes ám annál fontosabb elemei udvarunknak, mind funkciójukat, mind esztétika értéküket tekintve. Legyen az medence szegély, magaságyásszegély vagy egy folyóka, amennyiben egyedire van szüksége, állunk rendelkezésre!

Baluszteres korlátok

Balusztrádokat napjainkban is előszeretettel alkalmaznak, hiszen amellett, hogy a teraszon, az erkélyen vagy a lépcsők mentén is tökéletes biztonságot nyújtanak, a megfelelő miliőben rendkívül meghatározó, impozáns látványelemként is szolgálhatnak. Fennkölt, elegáns, masszív és stabil hatást keltenek.

Lábazati- és homlokzati elemek, burkolatok

Épületeink homlokzatát és lábazatát védeni talán az egyik legfontosabb dolog. Így a szigetelés nem is kérdés! Arra, hogy a szigetelést miként óvjuk, dobjuk fel, arra ma már számtalan lehetőség van. Tetszetősebbnél tetszetősebb vakolatok és burkolatok vannak jelen a piacon, azonban ha valami egyedire lenne szükége, legyen az minimalista vagy autentikus, a beton, a műkő ezesetben is egy sajátos igényekre szabható, tartós megoldás.

Helyszíni műkő

Napjainkban egyre extrémebb az építészet, a kertépítés, a közterek kialakítása, így sokszor szembesülünk azzal, hogy az igényeket már nem feltétlenül tudják kielégíteni a műhelyben előre gyártott termékek. Ebben az esetben alkalmazzuk a helyszíni öntést. Természetesen a helyszínen történő betonozásnak és műkövezésnek is vannak korlátai és feltételei, de sok esetben jó, sőt a legjobb megoldás lehet!