KÉRJE AJÁNLATUNKAT

Gyártás, szállítás, kivitelezés egy kézben!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szívesen működne együtt velünk, úgy a kezdeti lépések megkönnyítése érdekében az alábbiakat javasoljuk:
1.

Írásos kommunikáció

Amennyiben lehetséges e-mailt írjon vagy használja az alábbi ajánlatkérő formot (ha nem is gyorsabb, de precízebb, átfogóbb és maradandóbb, mint egy telefonbeszélgetés).

2.

Az Ön adatai

A levélben kérjük minden esetben tüntesse fel nevét és telefonos elérhetőség, valamint, ha helyszíni felmérésre, kiszállításra és/vagy kivitelezésre is kér ajánlatot, annak pontos helyszínét. Amennyiben cégként keres minket úgy kérjük továbbá feltüntetni a cég nevét, adószámát, szerződési feltételeit

3.

Csatolmányok

Amennyiben rendelkezik a tárgyi projekt kapcsán bárminemű konszignációval, tervrajzzal, műszaki leírással vagy egyéb kézzel készített skiccel, akár fotóval, bármelyiket/mindegyiket szívesen látjuk.

4.

A termék pontos leírása

Okvetlenül kérjük (lehetőleg szöveges formában) megadni az alábbiakat:

4.1.

Rendeltetés

pl.: fedlap, párkány, lépcső, korlát, szegély, lábazati / homlokzati elem, helyszíni műkő

4.2.

Anyag

pl.: műkő, látszóbeton, terrazzo, gránit, márvány, mészkő, agglomerát

4.3.

Szín

pl.: fehér, szürke, homok, terrakotta, csoki, étcsoki, antracit, egyedi

4.4.

Felület

pl.: sztenderd, minimál, rusztikus, terrazzo, látszóbeton, beton

4.5.

Forma

pl.: sík, nyerges/kúpos, rézsűs, egyedi

5.

Paraméterek

Darabszám és méretek!
hosszúság X szélesség/mélység X vastagság (pl. 12 db 207 x 48 x 5 cm)
FONTOS! A megadott méretek a termékek tiszta gyártási méretei legyenek (pl. ha szükséges túllógás legyen rászámolva vagy épp ha burkolandó felület a burkolat vastagsága is legyen bele kalkulálva)!
Amennyiben nem tudja mekkora méretre is lehet szüksége, csupán a felépítmény méreteit adja meg amit azonban okvetlenül jelezzen és kérje szakértő kollegáink tanácsát!

6.

Szolgáltatások

Felmérés, kiszállítás, helyszíni kivitelezés esetleg bontás, kérjük okvetlenül jelezze amennyiben bármelyik szolgáltatásunkat is igénybe venné, hiszen az árat és határidőt is befolyásolhatja.
Ezesetben a pontos cím és a munkafolyamatokat esetlegesen befolyásoló tényezők pontos leírása esetleg fényképes bemutatása (pl. szűk utca, hosszabb rakodási útvonal, rézsű, szintkülönbség stb.) nagy segítségünkre szolgál a tervezésben, szervezésben. 

Használja árajánlatkérő űrlapunkat

vagy küldjön emailt a fenti paraméterek megadásával az info@zsovakmuko.hu email címre!