LÁTSZÓBETON, MŰKŐ, TERRAZO ÉS NEMESKŐ
termékek, ahogy Ön elképzeli!

Napjainkban egyre nagyobb az igény az időtálló és minőségi, ám letisztult, mind méretben, formában és színben is egyedi igényekre szabott kőből vagy műkőből készített termékekre. A felhasználhatóságuk rendkívül szerteágazó, így mi is igyekszünk kielégíteni az igényeket több területen is.

Annak érdekében, hogy könnyebb legyen eligazodni, alapvetően négy fő csoportra (felhasználási területre) osztjuk fel termékkínálatunkat.

Elsősorban egyedi termékeket gyártunk, megrendelésre, állandó termékeink, készleteink nincsenek. De legyen az egy darab műkő kéménykúp, több száz folyóméter beton fedkő, vagy egy saját igényekre tervezett terrezzo pult, mi örömmel állunk rendelkezésére.

ÉPÜLETKÖVEK

kerítés fedkövek, ablakpárkányok, lépcsőlapok, homlokzati- és lábazati elemek, szegélyek, burkolatok

BELTÉRI KŐ TERMÉKEK

beltéri lépcsők, konyhapultok, mosdópultok, bárpultok, teapultok, dohányzó asztalok, dekorációk

KERTI ELEMEK

medence- és kerti szegély, grill pultok, padok, bútorok, virágládák, kő gömbök, lámpák, dekorációs tárgyak

KEGYELETI TERMÉKEK

sírkövek, kripták, urna tartók, fejkövek feliratozva és különböző ornamentikákkal: szobrok, vázák, kaspók, mécses tartók

Minőségi épületkövek
egyszerűtől a különlegesig

Legyen az kerítés fedkő vagy párkány, ami megóvja felépítményeit a környezeti hatásoktól, lépcső, korlát a mindennapok szolgálatában, akár csak egy darab kéménykúp ami a környezet miliőjébe illő egyedi elképzelés, mi elkészítjük!

Lenyűgöző
enteriőr otthonában

Exkluzív megjelenésű konyhapultra vagy épp konyhaszigetre vágyik, esetleg egy egyedi lépcsőt szeretne vagy stílusos dohányzóasztallal egészítené ki otthonát? Örömmel megvalósítjuk elképzeléseit!

Különleges és tartós
kültéri alkotások

Tegye egyedivé a kerti pihenőt egy kő asztallal, legyen beszédtéma a grill pultja, varázsoljon „görög” megjelenést medencéjének vagy csak lepje meg szeretteit egy örökös kerti dísszel, mi segítünk!

Sírkövek és kegyeleti kiegészítők

Szeretteink elvesztése egy elkerülhetetlen fájdalom életünkben, azonban az utolsó állomásnak megadhatjuk nekik a méltó nyughelyet. Ha nem szeretné „bolygatni a múltat” és ragaszkodik szerettei eredeti sírkövéhez, de az szennyezett, sérült, süllyedt, akkor is számíthat ránk.