Zsovák Műkő manufaktúra

Családi szinten 30 éve, de mi, az ifjabb generáció is már több mint 20 éve foglalkozunk egyedi beton és műkő termékek manufaktúrális (kisipari/kézműipari) gyártásával és egyéb természetes kövek (mészkő, gránit, márvány) valamint agglomerátok megmunkálásával.

Alapvetően sírkövek készítésével és karbantartásával kezdtük pályafutásunkat, majd eleinte saját részre és ismeretségi köreinkben kezdtünk el egyedi igényekre szabott, speciális méretű, színű és formájú beton, műkő, később látszóbeton és terrazzo termékeket gyártani.
Meglovagolva az egyre növekvő érdeklődést, megtámogattuk a terület fejlődését, s idővel az épületkövek át is vették az uralmat, fő profilunk mára egyedi beton, műkő és terrazzo termékek gyártása, megmunkálása, s a kapcsolodó kivitelezési munkálatok ellátása.

Elsősorban egyedi termékeket gyártunk, megrendelésre, állandó termékeink, készleteink alapvetően nincsenek.
Legyen szó azonban csupán egy darab műkő kéménykúpról, több száz folyóméter beton fedkőről vagy egy saját igényekre tervezett terrezzo pultról, mi örömmel állunk elébe.

A kezdetekben inkább Fejér és Pest megyére korlátozódott a munkásságunk, mára viszont már nem hogy országszerte, de a határon túl is rendelkezünk referenciával.

Termékeink közt megtalálhatóak kül- és beltéri épületkövek így beton, műkő vagy akár terrazzo kerítés fedlapok, fedkövek, támfal fedések, attika fedések, mellvédfal fedések, párkányok, könyöklők, lépcsők, homlokzati ás lábazati elemek, burkolatok, baluszteres korlátok, stukkók, medenceszegélyek, kül- illetve beltéri bútorok, padok, fotelek, asztalok, pultok, tűzrakók, lépőkövek és egyéb lakáskiegészítők valamint dekorációs elemek, lámpák, vázák, golyók, mécsesek, és tulajdonképpen bármi ami elkészülhet betonból.

A sírköveket sem hanyagoljuk el, hiszen mindig is közel fognak állni szívünkhöz, így továbbra is várjuk s örömmel valósítjuk meg elképzeléseiket ezen a téren is.
Egy műkő sírkő még mindíg jóval alacsonyabb áron elérhető mint egy gránit, azonban a technológiai változásoknak, fejlesztéseknek köszönhetően már közel ugyanolyan időtálló.
Ha nem szeretné „bolygatni a múltat”, ragaszkodik szerettei eredeti sírkövéhez, akkor is állunk rendelkezésére, vállaljuk szennyezett, sérült, süllyedt emlékek tisztítását, helyreállítását, pótlását, javítását is.

Amennyiben tehát szeretne időtálló kő terméket, ami egyedi igényeire szabott, minőségi és ráadásul hazai, legyen az beton, látszóbeton, műkő vagy terrazzo forduljon hozzánk bizalommal!